Успехи и признания за потребителите на комплекс за социални услуги „Вижън“ на IX Национален фестивал за хора в неравностойно положение

На 19 септември 2024 г., потребителите на Комплекс за социални услуги „Вижън“ в град Търговище постигнаха забележителен успех на IX Национален фестивал на хората в неравностойно положение. Събитието, което събра талантливи участници от цялата страна, бе повод за гордост както за участниците, така и за техните ръководители и близки.

Трудотерапевтично ателие „Лавандула“, с ръководител Лидия Гюрова, завоюва първо място на творческия базар, демонстрирайки изключителни умения и въображение. В музикалната част, Емран Мемишев впечатли публиката с изпълнението на песента „Девушка“, а танцовата формация на КСУ се отличи със своята интерпретация на танца „Гошко Хубавеца“ под ръководството на Нермин Раимова, което им донесе златни медали.

Не по-малко впечатляващи бяха Юлия Панайотова, която плени журито с песента „Имала Марияна“, и Светла, чиято нежна интерпретация на „Лаленце се люлее“ донесе сребърни медали. Артистичният рецитал на Исус, представящ творчеството на Петя Дубарова, също беше отличен. Всички те работиха под вещото ръководство на Витория Василева, Ива Славова, Айше Самиева и Петя Апостолова.

Особено внимание заслужават и потребителите от Защитено жилище Лиляк, които, под ръководството на Невена Николова, спечелиха призови места в категориите за дует и трио с изпълненията „Казано честно всичко“ и „Залюбих мамо три моми“.

Специалната награда на журито за сътрудничество и работа в екип бе връчена на екипа на КСУ и Защитено жилище с. Лиляк. Те решиха да споделят този успех с колегите от Центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ), подчертавайки, че общите усилия и грижи са ключът към успеха и постиженията на потребителите.

Facebook страница на Комплекс за социални услуги „Вижън“

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе