Един загинал след катастрофа между товарен и лек автомобил край Антоново, движението е спряно (ОБНОВЕНА)

Снимка: Facebook

От ОДМВР-Търговище уведомяват водачите на МПС, че поради настъпил пътен инцидент на път I-4/София-Варна/ на територията на община Антоново – след с. Моравица, в близост до границата с област Велико Търново. движението на МПС в  този участък временно е преустановено за извършване на процесуално-следствени действия. По първоначални данни се касае за сблъсък между товарен и лек автомобил. По предварителна информация един човек е загинал в инцидента. Сигнал за произшествието е получен днес около 13,22 ч.

На мястото на  инцидента своевременно са пристигнали екипи на ОД МВР-Търговище и ОДМВР-В. Търново, които регулират движението. На водачите на леки автомобили, пътуващи в посока гр. София, се предлага обходен маршрут през с. Черни Бряг – с. Железарци, откъдето се излиза на пътя София-Варна, а на пътуващите в посока гр. Варна – същия маршрут в обратен ред. Полицейски екипи на място предлагат обходен маршрут и на водачите на товарни автомобили, като отклонението е в посока гр. Бяла. Ония от водачите на товарни автомобили, които не желаят да ползват обходния маршрут, ще се наложи да изчакат край първокласния път до приключване огледа на местопроизшествието.

Несъобразена скорост е причината за катастрофата край Антоново вчера, 73-годишен е загиналият

 

Днес около 18.45 ч. движението на МПС в участъка от път I-4/София-Варна/в близост до с. Моравица в община Антоново бе отново възстановено и в двете посоки.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе