Дневен хороскоп за 10 октомври

Овен

Неделя е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Днескашният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. Жените от знака ги очаква интересна среща.

Телец

Неделя ще е благоприятен ден за Телец, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Като цяло работата Ви днес ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на днешния ден. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Близнаци

Твърде е дълъг списъкът със задачи, които имате да свършите, но позитивната Ви нагласа ще помогне да се справите с всички тях бързо, лесно и енергично. След това трябва да намерите достатъчно време, за да се отпуснете и да почивате.

Рак

В неделя отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днескашният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. Тази неделя внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения.

Лъв

През този ден подберете най-милите думи за близките си. Каквото било – било, важното е какво ще бъде от тук нататък.

Дева

Изненадите днес няма да Ви разочароват, въпреки че е възможно да Ви сварят неподготвени. В такъв стил трябва да действате през следващите три месеца. Склонни сте да подлагате всичко на съмнение и да обсъждате твърде ентусиазирано чужди грешки. Причините в много случаи са лични противоречия, които ще преминат доста остро. Деловите разговори са успешни, ако ги проведете в днешния ден.

Везни

Напрегнат ден, изискващ сериозно отношение към делата. Разпределете от рано приоритетите и задачите за деня, но се старайте да няма излишни амбиции. Не е изключено да Ви се наложи да решавате домашни или лични проблеми.

Скорпион

Неделя ще сблъска много от представителите на Скорпион с нови преживявания. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Предстои ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата Ви. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус.

Стрелец

Този ден някои от Вас може да пътувате зад граница. И Стрелците разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Едва ли нещо би нарушило душевното ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Днескашният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Козирог

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Харчите пари за лични неща. Не прекалявайте с похапването. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Днес просто е такъв ден.

Водолей

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Време е за рутинна работа. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Риби

Днес сте с променливо настроение. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе