Българка се хвърли с двете си деца под влак в Германия, тримата са загинали

Българка на 21 години се е хвърлила под влак в Германия с двете си деца, съобши Dir.bg, като се позовава на кмета на село Баячево – Мехмед Хасанов. Той научил новината от майката и бащата на загиналата, които са също в Германия.

„Първо ми съобщиха за злополука, след това – че сама се хвърлила. Нищо не знам, освен, че е голяма трагедия“, каза той. По думите му жената е скочила заедно с двете си малки деца на 3 г. и 6 г. Всички са загинали.

Майката и бащата на децата са от Баячево. Не се знае нищо за отношението им. „За новината със страх ми съобщиха родителите й, които в момента са в Германия. В селото ни се говори, че се е самоубила, заради проблеми със съпруга си. Аз лично нямам доказателства за някакви скандали между тях“, коментира Хасанов.

Той сподели, че се е наложило набирането на средства, нужни за погребението на починалите в Германия. Трябвало е да бъдат погребани днес.

Сумата от близо 30 000 евро е била непосилна за семейството й. Съпругът на загиналата и баща на децата се е занимавал със строителство. Цялото почернено семейство все още е в Германия, тъй като ограниченията покрай заразата с COVID-19 не позволяват превозването на телата до България.

Източник: dir.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе