Дневен хороскоп за 25 май

Овен

През този ден се въздържайте от приема на алкохолни напитки. Това няма да е лесна задача, тъй като вероятността от събиране с приятели е голяма.

Телец

Днес делата Ви ще говорят сами за себе си и хората ще ги оценят по достойнство. Всички ще Ви се възхищават и ще има защо.

Близнаци

Днес трябва да помислите, дали наистина знаете, какво искате, защото не може да искате всичко и веднага. Проявете малко скромност и не докарвайте околните до ужас с непрестанни претенции.

Рак

Днес ще сте много продуктивни във всичко, с което се захванете.  Възползвайте се максимално от този благоприятен ден и ще пожънете добри успехи.

Лъв

Днес задачите Ви ще се сипят една след друга и направо ще се чудите от къде да започнете. С каквото и да започнете – няма да сбъркате.

Дева

Днес е добре да имате искрено желание да превъзмогнете отрицателните си качества и просто да се отворите за това, което може да Ви донесе този забележителен ден. Дерзайте!

Везни

Днес най-доброто прекарване на времето е движението, разходките. Особено ефективни са всички форми на закаляване с вода и физическата активност за поддържане на бодрост на тялото и духа.

Скорпион

Ако имате някакви дългове, днес ще имате възможност да ги върнете. Няма значение дали става въпрос за парични заеми или връщане на услуга, която са Ви направили преди време.

Стрелец

Днес е точният момент да мобилизирате всичките си навици и знания натрупани през годините. Възможно е да реализирате някоя идея, която отдавна отлежава в главата Ви.

Козирог

Това не е ден за спомени и съжаления. Ако нямате настроение поне не го разваляйте на околните. Бъдете на ниво.

Водолей

Днес ще можете да надживеете свое притеснение. Имате всички доводи да се гордеете със себе си и да повишите самочувствието си.

Риби

Днес съществува опасност от получаване на травми. Особено уязвим е гръбначният стълб. Не вдигайте тежко и не правете резки движения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе