Българско семейство пострада при катастрофа в Мъртъл бийч

Българско семейство, пътуващо в две коли, е пострадало при катастрофа в Мъртъл бийч, Южна Каролина в петък през нощта.

В първата кола, черно BMW, две сестри се прибирали към Шарлот, Северна Каролина, малко след 2 след полунощ след като апартамента, който наели започнал да се наводнява. Зад тях, в друга кола пътували майка им с нейния приятел.

Зад волана на BMW-то била 41-годишната Мариела Бушева. Тя се готвела да направи ляв завой, когато върху нея връхлетял “Ягуар”, идващ от лявата страна на кръстовището.

“Стана много бързо. Тя се движише с невероятна скорост”, разказва Виктория Бушева, на 32 г., която е била на пътническото място. От удара BMW-то изхвърчало на няколко метра настрани.

Шофрьорката Мариела е с наранявания по врата и ръката, които трудно движи.

“Сестра ми беше в невероятен шок – ръцете й се тресяха, краката – също. Имаше пожарникари, които искаха да говорят с нея. Но тя не можеше да каже нито дума”, разказва Виктория.

От удара изскачат всички въздушни възглавници на колите.

От сблъсъка Ягуарът преминал през платната и се забил върху задната кола, в която пътувала 65-годишната майка на двете жени. Майката на Виктория и Мариела прекарала два дни в болница със сериозно мозъчно сътресение и комоцио.

Зад волана на Ягуара е била 55-годишната Синтия Баум. Баум е арестувана с обвинения за безразсъдно шофиране, отказ да се идентифицира. Колата е собственост на известна адвокатка в Мъртъл Бийч – Реджина Уард.

Източник: BG VOICE

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе