Нови линии на WizzAir от Варна, ще лети и от София до Миконос

WizzAir стартира полети между София и гръцкия остров Миконос от 7 август 2020. Маршрутът ще е с честота от два пъти седмично – понеделник и петък, като местата са вече в продажба. Полетите ще се изпълняват със самолет А320 и засега са планирани до края на летния сезон.

Миконос е един от най-популярните егейски острови за парти-настроени туристи, известен още като гръцката Ибиса.

Това е 17-и нов маршрут от София за Wizz, като авиокомпанията продължава да изпълнява почти всичките си полети, които бяха спрени в разгара на корона-пандемията, с изключение на Тел Авив.

WizzAir базира и трети самолет във Варна, с който ще изпълнява полети по 8 нови дестинации. Самолетът е А320, с който авиокомпанията ще лети до Атина, Барселона, Брюксел, Залцбург, Франкфурт, Нюрнберг, Карлсруе/ Баден-Баден и Хановер.

С новият самолет във Варна Wizz добавя над 140 000 седалки годишно и 30 души персонал и нови работни места. С новото попълнение авиокомпанията вече предлага 21 маршрута до 12 държави от Варна.

Wizz въведе и засилени хигиенни мерки на борда и задължително ползване на предпазни маски за лице от всички пътници. Преди полет задължително се запознайте с новите мерки и условия за пътуване на уебсайта на авиокомпанията.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе