ФК „Черноломец 1919” – Попово се раздели с треньора Диян Кирилов

Отборът на ФК „Черноломец 1919” – Попово се раздели с треньора Диян Кирилов. Това стана факт след загубата на поповчани с 1:2 при гостуването на състава на ФК „Шумен 2007” (гр. Шумен), която остави тима ни на 7-о място във временното класиране в първенството на Североизточна Трета лига на България.

Ръководството на клуба изказва своите благодарности към досегашния наставник за съвместната им работа през последната една година и половина, като на негово място, заемайки поста и поемайки треньорската дейност, временно ще застане Илиян Станчев. Негови помощници ще бъдат тримата най-опитни играчи в отбора – капитанът Невен Венков, Тихомир Кънев и Беадир Беадиров, които имат мачове в професионалното ниво на българския футбол.

Целите, поставени от клубното ръководство пред новосформирания треньорски щаб, са съставът на „Черноломец 1919” да завърши в топ 6 на крайното подреждане през този сезон, а през лятото да се подготви нова селекция, с която през следващия шампионат да бъдат надградени резултатите от настоящия. Освен това, като част от предвидените дейности за развитие на клуба, ще се обърне и по-голямо внимание на детско-юношеската му школа, като идеята е от есенния полусезон на новото първенство – 2021-2022 г., да се сформира още една формация – юноши-старша възраст.

ФК „Черноломец 1919” – Попово се раздели с треньора Диян Кирилов Отборът на ФК „Черноломец 1919” – Попово се раздели с…

Posted by Местен Вестник on Friday, March 19, 2021

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе