Дневен хороскоп за 17 юни

Овен

Дншният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Телец

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Утрешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. В четвъртък може да отделите време на дома си и на хората в него. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Близнаци

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това Ви помага винаги да сте на ниво. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Днес дайте инициативата на другите.

Рак

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Раците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Анализирайте действията си. Днес е ден за домашни дела. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Лъв

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.

Дева

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Девите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Везни

Четвъртък носи успех на Везните. Днес обърнете внимание на отношенията си. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. То се отразява положително и на духа Ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Бъдете дипломатични и тактични, скорпиони.

Стрелец

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Работата Ви изостава. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Козирог

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Добре би било да се погрижите за здравето си. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Четвъртък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. Днес козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Водолей

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Отделете време за семейството си. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Следобед ще Ви изнервят неприятни новини, свързани с работата Ви. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днес просто е такъв ден.

Риби

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието Ви. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе