Дневен хороскоп за 14 октомври

Овен

През този ден се вслушайте в здравия си разум. Главата Ви ще кипи от идеи, но повечето от тях ще са прекалено неразумни. Пазете се от тях.

Телец

През този ден поставете здравето си в центъра на интересите Ви. Огледайте продуктите у дома си и изхвърлете всичко, което Ви носи само вредни вещества.

Близнаци

Дръжте здраво кормилото на живота. В повечето случаи късметът ще бъде с Вас. Можете да постигнете желаното, но трябва да проявите по-голяма увереност в собствените сили, да проявите повече воля и оптимизъм.

Рак

Внимателно обмислете възможностите си и не пренебрегвайте финансовата страна на нещата. Ще трябва да помислите много внимателно, преди да кажете или направите нещо изобщо. На път сте за възстановяване, но един грешен ход може да застраши това щастливо събитие.

Лъв

В сексуалната сфера Ви очакват разочарования. Представителите на зодия Лъв не трябва да правят компромис със съвестта си, тъй като могат да загубят верни приятели. Вероятни са проблеми в професионалната сфера, които се наслагват един върху друг. Възможно е, по независещи от Вас причини, да изпуснете изгодна поръчка.

Дева

Възникват препятствия и недоразумения в любовта. Може да се почувствате нещастни. Възможно е да почувствате раздразнение от съпруга си и да се опитате да му натрапите своите възгледи и начин на живот. Не е изключено професионалната ви дейност да поиска от Вас повече усилия от обикновеното. През този ден финансовият успех е малко вероятен.

Везни

Ще Ви бъде трудно да се справите с възникналите проблеми и ще трябва да отделите значително време и усилия, за да ги разрешите. Имате способността да намирате решения на всички проблеми, пред които сте изправени.

Скорпион

В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Днес проведете консултации.

Стрелец

На работното място е време да се откажете от остарелите подходи и да приложите в действие собствените си планове. Ако сте необвързани, включете чара си в действия и вижте докъде ще Ви доведе!

Козирог

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Четвъртък е успешен за дейността Ви, но ще е много ангажиращ. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Водолей

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Днескашният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. Жените от знака ги очаква интересна среща.

Риби

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе