Дневен хороскоп за 17 октомври

Овен

Неделя е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Работата на партньорски начала днес определено няма да Ви се отдава. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Телец

В сексуалната сфера Ви очакват разочарования. Представителите на зодия Телец не трябва да правят компромис със съвестта си, тъй като могат да загубят верни приятели. Вероятни са проблеми в професионалната сфера, които се наслагват един върху друг. Възможно е, по независещи от Вас причини, да изпуснете изгодна поръчка.

Близнаци

Във въздуха има нещо съмнително, сякаш резервите от оптимизъм са се стопили, а сега се сблъсквате с реалността, която е различна от това, което сте си мислели. Важно е да запазите свободата си, но също толкова важно е да уважавате тази на другите.

Рак

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Лъв

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Неделя се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им съдбовен шанс за финансова реализация. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Неделя със сигурност ще бъде доста успешен.

Дева

В така създалата се любовна ситуация се постарайте все пак да подбирате думите, дори те и да изпреварват мислите Ви. Вероятно, в резултат на противоречията и двойствените тенденции от този ден, сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка. В работата са възможни недоразумения или грешки, както и претенции на началството. Изключете хазартните игри – късметът не е на Ваша страна.

Везни

Днес се подгответе за нови впечатления, кажете „да“ на всички нови възможности. Не се страхувайте да загубите нещо, ще получите много повече. Благоприятно е за покупки, които са планирани отдавна. В късния следобед и вечерта избягвайте всякакво натоварване.

Скорпион

Всички ограничения и препятствия днес са сведени до минимум, което обаче не важи за емоциите. Прекарайте вечерта в тиха атмосфера – спокойствието и уединението ще Ви помогнат да се възстановите много по-добре.

Стрелец

Неделя се оказва по-спокоен ден за представителите на Стрелец, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду Ви. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви. Малко по-нервен е днешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. В заключение, неделя не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Козирог

В неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Бъдете борбени.

Водолей

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Ще Ви изненада новост от делово естество. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Риби

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. В близките дни не очаквайте приходи. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе