Дневен хороскоп за 29 ноември

Овен

Намерете време за себе си – отидете сред природата, разхождайте се. Лесно ще се вдъхновявате от неясни идеи, а това ще Ви струва твърде скъпо. Ще попаднете в странна ситуация, в която ще се наложи да окуражавате или подпомагате някого. Пътуване ще ви подейства разтоварващо. Отстоявайте позициите и принципите си, абстрахирайки се от факта, че някой може да реагира с неодобрение.

Телец

Голям процент от Телец са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате.

Близнаци

Днес сте с променливо настроение. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши.

Рак

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Гости от далеч ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем.

Лъв

През този ден ще трябва да положите много усилия, за да поддържате настроението си. Всеки опит в тази насока си заслужава. Ще Ви се наложи да проявите повече търпение. Способността Ви да чакате сега ще е най-големият Ви приятел.

Дева

Това е понеделник за избор на подаръци за най-близките Ви хора. Заложете на емоцията и чувствата, вложени в тях, а не на цената и външния вид. Всички ще се зарадват на милия жест от Ваша страна и ще го оценят. Все пак, Вие знаете, че държите на тях.

Везни

Днес ще бъде непредвидим, така че не учудвайте, ако още от сутринта се появят изненадващи обстоятелства. Не се ядосвайте, а се опитайте да отгатнете какво още ще се случи и се забавлявайте. Фокусирайте се върху определянето на основните цели и програмата за тяхното постигане.

Скорпион

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Стрелец

Понеделник ще е доста успешен ден за представителите на Стрелец. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Козирог

Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. За Вас се очертава сигурен успех, ако се съсредоточат върху изпълнението на целите си, защото денят е надежден. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители.

Водолей

Днес денят може да Ви се стори скучен, но вечерта ситуацията ще се промени. Така че това, от което ще имате нужда днес, е повече търпение. Не прекалявайте с алкохола. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност.

Риби

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Понеделник е благоприятнн ден за Козирозите и обещава успех във всичко. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. В заключение, понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе