Дневен хороскоп за 3 декември

Овен

Интуицията Ви подсказва върху какво трябва да се съсредоточите и какво е по-добре да отложите за по-късно. Следобед е прекрасно време за неформална комуникация, среща с приятели, забавна компания.

Телец

Преди всичко обмислете плановете си, за да може да следите всеки етап безпогрешно. Пътуванията ще дадат простор за ума и радост за душата Ви, а сигурно и сърцето Ви ще намери онова, от което се нуждае. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Не позволявайте да се възползват от щедростта и добрината Ви. Вие съумявате да преодолеете препятствията с цената на известни разходи.

Близнаци

Днес Ви дразни всяко препятствие. Възможна е избухливост, която да се смени с безпричинна тъга. Следете думите си и не допускайте разгорещеност при важните разговори. Трябва да отчетете абсолютно всички нюанси преди да се захванете за новата работа. Бъдете внимателни с оформянето на документи и съставянето на договори. Постарайте се вечерта да разпуснете.

Рак

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Днес вечерта се посветете на семейството си. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Грешките на работното Ви място ще доведат до разочарование. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Днес е по-добре да не пътувате.

Лъв

В отношенията с противоположния пол е важна предпазливостта. Направете първата крачка към помирението и по този начин придвижете нещата от мъртвата точка. Възможно е, благодарение на вродената ви дипломатичност, да съумеете да се ориентирате с създалата се ситуация на прехода на дейността на нова спирала на развитието й. По-добре е да работите сами и в този случай можете да печелите по неочаквани начини.

Дева

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Дева. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Везни

Представителите на зодия Везни изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти еднакъв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи Ви теми, за да не си навредите.

Скорпион

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Днес представителите на зодия Скорпион ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Стрелец

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Козирог

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В петък се движете повече и планирайте срещи. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Водолей

Напрегнат ден, изискващ сериозно отношение към делата. Разпределете от рано приоритетите и задачите за деня, но се старайте да няма излишни амбиции. Не е изключено да Ви се наложи да решавате домашни или лични проблеми.

Риби

Петък е успешен ден за представителите на зодия Риби. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си, не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във Ваша полза.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе