Дневен хороскоп за 16 декември

Телец

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи.

Близнаци

Този четвъртък най-добре не предприемайте рискове. Днес рисковете не са оправдани. Въздържайте се от сериозни покупки, особено на електроника. В края на деня ще се почувствате по-добре. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите.

Рак

През този ден ще бъдете в център на вниманието, няма как. В този ден е полезно да сте малко по-мълчаливи. Няма да може да го избегнете, за това използвайте момента максимално изгодно за Вас. Все пак, радвайте се на вниманието, което Ви дават днес.

Лъв

Днес Ви дразни всяко препятствие. Възможна е избухливост, която да се смени с безпричинна тъга. Следете думите си и не допускайте разгорещеност при важните разговори. Трябва да отчетете абсолютно всички нюанси преди да се захванете за новата работа. Бъдете внимателни с оформянето на документи и съставянето на договори. Постарайте се вечерта да разпуснете.

Дева

Това е добър ден за избор и пазаруване на подаръци. Направете списък с близките си хора и не се опитвайте да ощастливите целия свят. Бъдете разумни в харчовете си. С действията си ще зарадвате хората около себе си. Не жалете сили, за да ги изпълните по най-добрия начин.

Везни

През този ден ще бъдете зарадвани от близките си. Насладете се на момента и им благодарете за всичко през изминалата година. Емоциите Ви са интензивни, въображението работи на пълни обороти. Отвътре Ви се надига чувството на неудовлетвореност, но не можете точно да го конкретизирате.

Скорпион

Време е да се отървете от песимизма, който Ви надделява в последно време и да се изправите пред проблемите и предизвикателствата си. С по-позитивно мислене със сигурност ще намерите решенията, които търсите. В момента сте малко объркани, засегнати от общия хаос, който цари около Вас.

Стрелец

Ако сърцето Ви е другаде, бъдете искрени към човека, който открито споделя чувствата си към вас. Голяма част от Стрелец днес са склонни да рискуват през днешния ден в някакво направление. Сега подобна стъпка не е оправдана, защото няма да осъществите целта си, а следствието от неуспелия опит – в най-добрия случай ще са силни ядове. По-тежките ситуации не бива дори и словесно да се споменават. Не позволявайте на дребните битови проблеми да ангажират вниманието Ви. Днешния ден е за Вас, за удовлетворяване на вашите собствени нужди и желания. Оценявайте правилно всичко, което става около Вас.

Козирог

През този ден припряността Ви може да Ви изиграе лоша шега. Вложете енергията си в сезонно разчистване, за да има положителен ефект за Вас. Успокойте се и действайте по план. В края на деня всичко ще се нареди. Не е подходящо време за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Водолей

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Няма да сте настроени за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с Вас.

Риби

Време е да се отървете от песимизма, който Ви надделява в последно време и да се изправите пред проблемите и предизвикателствата си. С по-позитивно мислене със сигурност ще намерите решенията, които търсите. В момента сте малко объркани, засегнати от общия хаос, който цари около Вас.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе