Дневен хороскоп за 24 декември

Овен

Ентусиазмът не Ви е напуснал, но желанието да Ви забелязват и оценят може да Ви изиграе лоша шега. Очаква Ви напрежение в личните отношения. Все пак, не бързайте с окончателните си заключения, изчакайте още няколко дни и действайте само ако сте сигурни, че няма да съжалявате. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа.

Телец

Период на депресивно емоционално състояние. Препоръчват се плуване, продължителни разходки и ранно лягане. Избягвайте затворени пространства и работа след залез слънце. Настинките могат да причинят усложнения за бъбреците и ставите. Увеличете приема на течности. Яжте топли ястия и напитки.

Близнаци

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването й, затова не губите ценно време. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Изясняват се нещата и в любовта. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Рак

Петък ще внесе известно вълнение сред Рак. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Днес просто е такъв ден.

Лъв

Ще си спечелите и сътрудници, и почитатели. Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни.Опитайте се да привлечете партньорите си на Ваша страна. Първоначално ситуацията ще Ви шокира, макар че няма причини да се изненадвате.

Дева

Не допускайте влиянието на странични хора в личните Ви дела. Не са изключени неочаквани обрати в съдбата, които да поискат коригиране на плановете или преразглеждане на отношенията с близките Ви. Не си заслужава да сменяте вида на дейност или работата си, даденият период не благоприятства за това. Самонадеяността може да доведе до сериозни материални загуби за Вас.

Везни

Днес е денят за пожелавания, използвайте го правилно. Преживявате приятни мигове. Предпазвайте се от грешки, за да не провалят възможностите Ви за изява. Ще сте доста нервни и раздразнителни. Вечерта опитайте да си починете от всичко. Оттърсете се от всяка натоварваща Ви емоция.

Скорпион

Нарастващият жизнен потенциал може положително да повлияе върху Вашия личен живот. Звездите са готови да Ви помогнат да постигнете реализацията на вашите честолюбиви замисли и идеи.

Стрелец

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от зодия Стрелец. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на днешния ден ще сте доволни. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. В заключение, петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Козирог

Благоприятен ден, който ще премине под знака на милосърдието, любовта и прошката. Звездите Ви съветват да прекарате повече време навън, тъй като именно там може да срещнете своята съдба под една или друга форма.

Водолей

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Риби

Планирайте внимателно всяко свое движение и не бързайте, иначе ще се спънете. По този начин със сигурност ще постигнете всичките си цели. Трябва да станете малко по-гъвкави, когато става въпрос за любовния Ви живот, както и да бъдете по-оптимистични относно промените, които се случват сега.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе