Дневен хороскоп за 28 януари

Овен

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Петък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Телец

Вашите любовни проблеми може да се окажат нищожни. Известна прибързаност и необходимостта от активното участие в много начинания може да Ви изкарат от душевно равновесие. Денят е благоприятен за правене на изводи, големи покупки и придобиването на недвижими имоти.

Близнаци

Днес просто не сте в настроение да правите нищо. Трябва да възвърнете самоувереността и оптимизма си, в противен случай всичко, което ще постигнете, ще бъде напразно. Наистина трябва да се отпуснете малко.

Рак

В чудесно състояние на духа са повечето от представителите на зосия Рак през днешния ден. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Лъв

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Дева

Дошло е времето за заслужено възнаграждение и повече грижи за себе си. Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение). Доверете се на късмета си и не му пречете, заради трети фактори или натрапчиви мисли. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Дните са динамични, преобладава рутината и задачи, които не търпят отлагане, но са съществени за просперитета Ви.

Везни

Петък е успешен ден за везни. Денят ще е финансово печеливш ден за мнозина. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс.

Скорпион

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Скорпион със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Стрелец

Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас. Не допускайте колебанията да забавят работата Ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.

Козирог

Ще си спечелите и сътрудници, и почитатели. Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни.Опитайте се да привлечете партньорите си на Ваша страна. Първоначално ситуацията ще Ви шокира, макар че няма причини да се изненадвате.

Водолей

За представителите на зодия Водолей напрежението продължава с постоянно увеличаващи се темпове, въпреки че на външен план всички изглеждате спокойни. Стабилизирайте позициите си в бизнеса! Предстоят мъчителни трансформации. Помислете добре дали Ваше желание няма да нарани партньора Ви и какво бихте могли да жертвате.

Риби

Този ден ще бъде много интензивен и продуктивен, а в много отношения и приятен. Много от Вашите очаквания могат да бъдат изпълнени. Знаете какво искате и няма да се поколебаете да го получите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе