Дневен хороскоп за 14 февруари

Овен

Силно влияние на обществото и околната среда върху здравето. Храните, които предизвикват ферментация, трябва да се избягват и количеството консумирана чиста вода трябва да се увеличи. Дръжте долната част на тялото си топла. Вземете превантивни мерки срещу обостряне на бъбречно-каменна болест, цистит. Висока вероятност от алергични кожни реакции.

Телец

Днес някои неща ще зависят от самите Вас. Не търсете съвети от вън, Вие и сами знаете какво трябва да се направи. Не стигайте до крайности – от желанието да угодите на всички до налагането им на всякакви ограничения.

Близнаци

Имате достатъчно лични ангажименти. Понеделник се оказва твърде динамичен за представителите на Близнаци. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Мнозина са притиснати от неудачи в службата и бизнеса, но сега не е добро време да се заемате с отстраняването им.

Рак

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа.

Лъв

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. В понеделник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Дева

Понеделник не е еднозначен ден за Дева. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Везни

Силно влияние на обществото и околната среда върху здравето. Храните, които предизвикват ферментация, трябва да се избягват и количеството консумирана чиста вода трябва да се увеличи. Дръжте долната част на тялото си топла. Вземете превантивни мерки срещу обостряне на бъбречно-каменна болест, цистит. Висока вероятност от алергични кожни реакции.

Скорпион

Денят ще е успешен за онези от Вас, които се занимават с интелектуална дейност. Кратките пътувания ще са успешни. В края на деня ще се чувствате отпочинали и заредени с положителни емоции. Ралскирайте по най-добрия за Вас начин.

Стрелец

Днес някои от Вас може да пътувате зад граница. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Избягвайте рискови операции с пари. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности.

Козирог

В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Днес е ден за домашни дела. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днес проведете консултации.

Водолей

Съвместяването на работа с удоволствие е Ваша запазена марка. Резултатът и от двете дейности ще бъде повече от добър, така че заслужавате допълнителен подарък. В края на деня се поглезете с някоя покупка или нестандартна вечеря.

Риби

Днешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе