Дневен хороскоп за 15 февруари

© Pixabay.com

Овен

Това е ден, в който да помислите за другите. Колкото и малко да направите за някого, резултатът ще е много видим и осезаем. Ще бъдете високо оценени. Добротата ще Ви се върне в момент, когато Ви е най-необходим. Днес се въздържайте от големи покупки.

Телец

При проявяването на романтичните си чувства трябва да бъдете предпазливи, дори малко сурови и пресметливи – това Ви позволява по-добре да разгледате предмета на своето внимание и да се предпазите от възможните неприятности в отношенията. Може да Ви се наложи да направите неприятен избор между гордостта и необходимостта да направите компромис.

Близнаци

Този вторник е добър ден за учене или развиване на нова дейност. Ако отдавна отлагате започването на даден курс или сте го прекъснали, сега е моментът да се активизирате във възобновяването на дейността. Не се отказвайте. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Рак

Днес внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите бързо. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги.

Лъв

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Дева

Пословичното Ви хладнокръвие ще Ви бъде верен помощник. Емоциите ще търсят изход и поводи, но не им ги давайте, докато не се приберете у дома. Ако останете сами, със сигурност ще се успокоите и ще премислите всички неща в главата си.

Везни

Очаква се динамичен и наситен ден. За съжаление, планетарните влияния са противоречиви, така че са възможни трудности и разочарования. Трудностите могат по един или друг начин да бъдат свързани с финансови и материални проблеми, но също и емоционални.

Скорпион

Възползвайте се максимално от този ден и прекарайте време с партньора си. Насладете се на романтичните настроения, които проникват в атмосферата и направете всичко възможно, за да се сближите повече.

Стрелец

Вторник е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Козирог

През този ден ще трябва да положите много усилия, за да поддържате настроението си. Всеки опит в тази насока си заслужава. Ще Ви се наложи да проявите повече търпение. Способността Ви да чакате сега ще е най-големият Ви приятел.

Водолей

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Вторник е успешен за дейността Ви, но ще е много ангажиращ. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Риби

Този ден ще бъде много интензивен и продуктивен, а в много отношения и приятен. Много от Вашите очаквания могат да бъдат изпълнени. Знаете какво искате и няма да се поколебаете да го получите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе