Дневен хороскоп за 4 март

Овен

Щастието Ви зависи от това колко бързо съумявате да вземете нужното решение. Възможно е през втората половина на деня суетност или нечувствителност да станат причина за скарване с близък човек или агресия от страна на странични хора. Не е изключено неочаквано известие да ви накара да преосмислите своите действия или да измените приоритетните си направления в работата. Сключените днес сделки обещават да се окажат доходни.

Телец

През втората половина на деня е възможно втренчване във Вас от страна на началството, което да се изрази само в допълнително натоварване със срочна и отговорна работа. Възможни са необосновани подозрения и мърморене. Ситуацията може да излезе извън контрола Ви и да не се почувствате в свои води. Постарайте се да се задоволявате с наличното и да не искате нещо повече.

Близнаци

Събития от такова естество ще придружават сполуката Ви. Днес е ден за уединение и спокойствие. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Момент за уединение, за почивка, за равносметка и за размисли по важни за Вас теми. Каквото и да изберете със сигурност няма да съжалявате.

Рак

Ще подобрите душевното си равновесие, ако заложите на позитивни мисли, срещи с приятели, повече движение и слънце. Петък е благоприятен ден за Рак, но не за всичко. На преден план се очертават проблеми за ангажираните с делова дейност. Вие следва да действате внимателно, тъй като не е изключено да се сблъскате с хора, които ще се опитат да Ви измамят. Ситуацията ще предизвика неприятности.

Лъв

Днес имате голям шанс да излезете победители от заплетена ситуация в офиса. Победата Ви няма да е толкова сладка, но поне казусът ще е приключил. Не сломявайте духа си, защото накрая ще сте доволни. Дръжте емоциите под контрол. Ако не бързате, ще решите всички противоречия.

Дева

Депресия на психо-емоционалната сфера, склонност към депресивно-маниакални състояния. Уязвимост на нервната и сърдечно-съдовата система. Избягвайте настинки, умора и напрежение на очите. Необходимо е повишено внимание при спортуване. Възможни фрактури и други наранявания на краката.

Везни

Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Идеален ден за разрешаване на спешни финансови проблеми. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Скорпион

През този ден пуснете спокойствието в дома си. Това е най-голямата сила и предимство. Многото работата и задължения, може да Ви оставят чувството, че сякаш Ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергия прави трудно изпълнението на всяка една от задачите Ви.

Стрелец

В отношенията с противоположния пол е важна предпазливостта. Направете първата крачка към помирението и по този начин придвижете нещата от мъртвата точка. Възможно е, благодарение на вродената ви дипломатичност, да съумеете да се ориентирате с създалата се ситуация на прехода на дейността на нова спирала на развитието й. По-добре е да работите сами и в този случай можете да печелите по неочаквани начини.

Козирог

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Водолей

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Харчите пари за лични неща. Не прекалявайте с похапването. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Днес просто е такъв ден.

Риби

Този петък най-добре не предприемайте рискове. Днес рисковете не са оправдани. Въздържайте се от сериозни покупки, особено на електроника. В края на деня ще се почувствате по-добре. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе