Дневен хороскоп за 7 март

Овен

През този ден ще Ви е трудно да се съсредоточите, но ще се наложи, ако искате да не носите работа у дома през почивните дни. Вечерта не оставайте сами. Препоръчително е да се отдадете на среща с приятели или роднини. Днес направете едно добро дело за дома си, защото то ще има отзвук дълго време занапред.

Телец

Понеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то днес ще си го получите даже с бонус. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството.

Близнаци

Днес се подгответе за нови впечатления, кажете „да“ на всички нови възможности. Не се страхувайте да загубите нещо, ще получите много повече. Благоприятно е за покупки, които са планирани отдавна. В късния следобед и вечерта избягвайте всякакво натоварване.

Рак

Силно влияние на обществото и околната среда върху здравето. Храните, които предизвикват ферментация, трябва да се избягват и количеството консумирана чиста вода трябва да се увеличи. Дръжте долната част на тялото си топла. Вземете превантивни мерки срещу обостряне на бъбречно-каменна болест, цистит. Висока вероятност от алергични кожни реакции.

Лъв

Очаква се динамичен и наситен ден. За съжаление, планетарните влияния са противоречиви, така че са възможни трудности и разочарования. Трудностите могат по един или друг начин да бъдат свързани с финансови и материални проблеми, но също и емоционални.

Дева

Днес сте в безопасна зона, далеч от неприятности и несигурност. Възползвайте се максимално от това прекрасно астрологично време. Ако сте необвързани, не бързайте с нещата. Скоро ще намерите това, което търсите. Бъдете търпеливи.

Везни

Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Днес определено не Ви е ден за харчене. В интимния живот емоциите са смесени. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Скорпион

Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпион са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Днес вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете деликатни, но твърди.

Стрелец

Внимателно обмислете възможностите си и не пренебрегвайте финансовата страна на нещата. Ще трябва да помислите много внимателно, преди да кажете или направите нещо изобщо. На път сте за възстановяване, но един грешен ход може да застраши това щастливо събитие.

Козирог

През този ден може да се сетите за нещо, което сте забравили да свършите, свързано с работата. Със сигурност не сте единствени, така че го довършете днес, но максимално се концентрирайте, за да не се получат грешки. Флиртът на работното място няма да е мираж.

Водолей

Възникват препятствия и недоразумения в любовта. Може да се почувствате нещастни. Възможно е да почувствате раздразнение от съпруга си и да се опитате да му натрапите своите възгледи и начин на живот. Не е изключено професионалната ви дейност да поиска от Вас повече усилия от обикновеното. През този ден финансовият успех е малко вероятен.

Риби

През този ден забележете всяка красива подробност около себе си. Има толкова много неща, на които може да се зарадвате. Бъдете по-резервирани, когато изразявате своето мнение. Подбирайте внимателно думите си. Не забравяйте да бъдете отворени за други гледни точки, когато става въпрос за решаване на проблеми.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе