Дневен хороскоп за 12 март

Овен

През този ден най-важната Ви задача ще бъде да запазите спокойствие. Вероятно ще бъдете натоварени със задача да поправите нечии пропуски. Приемете я с усмивка. Ще се справите лесно и бързо. Бъдете внимателни към отправените Ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Телец

Днес сте с променливо настроение. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Семейството Ви също има определени изисквания към Вас, с които трябва да се съобразите. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Близнаци

Днес денят може да Ви се стори скучен, но вечерта ситуацията ще се промени. Така че това, от което ще имате нужда днес, е повече търпение. Не прекалявайте с алкохола. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност.

Рак

През този ден може да станете свидетел на неприятна ситуация с участието на Ваш близък. Не съдете хората, но и имайте едно наум от чутото и видяното. Не взимайте при сърце всички неща, които се случват около Вас. Не се натоварвайте излишно.

Лъв

През втората половина на деня е възможно втренчване във Вас от страна на началството, което да се изрази само в допълнително натоварване със срочна и отговорна работа. Възможни са необосновани подозрения и мърморене. Ситуацията може да излезе извън контрола Ви и да не се почувствате в свои води. Постарайте се да се задоволявате с наличното и да не искате нещо повече.

Дева

Трябва да покажете екипен дух на работа днес. Това е единственият начин да избегнете всякакви проблеми и разногласия с колегите. Трябва да избягвате да поемате финансови рискове в момента.

Везни

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везни. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Скорпион

В чудесно състояние на духа сте днес. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на скорпион.

Стрелец

Стабилизиране на здравословното състояние. Болестите, проявени по това време, са дълготрайни и могат да приемат хроничен характер. Неблагоприятно време за диети и козметични процедури. Избягвайте да използвате козметика и парфюми. Възможни са алергични реакции.

Козирог

Събота ще внесе известно вълнение сред Козирог. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Днес просто е такъв ден.

Водолей

Този ден не се претоварвайте. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Ще Ви върнат голям заем. Безкористната ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност.

Риби

Събота е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе