Дневен хороскоп за 13 март

Овен

Днес сте с променливо настроение. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки.

Телец

Днес сте с променливо настроение. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки.

Близнаци

Този ден ще бъде приятен и няма да е уморителен, ако позволите на събитията да се развиват по свой собствен начин и не се опитвате да променяте възгледите на хората около Вас. В следобедните часове може да бъдете притеснени за собственото си здраве.

Рак

Може да има очевидно противоречие между това, което искате сега и това, което близките Ви искат. Необходимо е да се постигне общо решение, но някой трябва да го предложи все пак, за да започне диалог. Бъдете склонни към компромиси.

Лъв

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Дева

В така създалата се любовна ситуация се постарайте все пак да подбирате думите, дори те и да изпреварват мислите Ви. Вероятно, в резултат на противоречията и двойствените тенденции от този ден, сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка. В работата са възможни недоразумения или грешки, както и претенции на началството. Изключете хазартните игри – късметът не е на Ваша страна.

Везни

Днес може да чувствате повишено безпокойство, угнетено настроение. Нервната и дихателната система са уязвими. Избягвайте животински храни и алкохол. Бягането и колоезденето са полезни. Пазете се от студа, обличайте се съобразно времето. Възможни заболявания на дихателната система, обостряне на обменните процеси.

Скорпион

През този ден чувството Ви за хумор ще е над всичко, но рискувате да засегнете някого. Ако знаете кой е по-чувствителен към шегите Ви – спестете им ги! Не всеки ще Ви се зарадва. Все пак, бъдете толерантни към емоциите на околните, за да не си навлечете проблеми.

Стрелец

Днес сте под голям натиск. Просто има твърде много неща за вършене и твърде много отговорности, които трябва да изпълнявате и в момента се чувствате доста претоварени. Бъдете методични. Измислете стратегия за преодоляване на всякакви пречки.

Козирог

Във всички дела се обръщайте към здравия смисъл и интуицията. Вашата работоспособност положително ще се отрази на резултатите от работата Ви. Звездите предвещават успех в професионалната област.

Водолей

Представителите на зодия Водолей днес могат да усещат прикованото към тях внимание на противоположния пол. Преливащите от енергия Водолей вселяват радост и оптимизъм в околните. Препоръчва се колективна работа или учение. Денят предвещава печалба на Водолей с творчески професии.

Риби

Изпитвате потребност от приятно и близко по дух обкръжение. Това време е подходящо за семейни събития, срещи с роднини и обсъждане на общи въпроси. Можете да правите всякакви покупки за дома и семейството.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе