Дневен хороскоп за 28 април 2022, четвъртък

© Pixabay.com

Овен

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Харчите пари за лични неща. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Телец

Ще подобрите душевното си равновесие, ако заложите на позитивни мисли, срещи с приятели, повече движение и слънце. Четвъртък е благоприятен ден за Телец, но не за всичко. На преден план се очертават проблеми за ангажираните с делова дейност. Вие следва да действате внимателно, тъй като не е изключено да се сблъскате с хора, които ще се опитат да Ви измамят. Ситуацията ще предизвика неприятности.

Близнаци

През този ден чувството Ви за хумор ще е над всичко, но рискувате да засегнете някого. Ако знаете кой е по-чувствителен към шегите Ви – спестете им ги! Не всеки ще Ви се зарадва. Все пак, бъдете толерантни към емоциите на околните, за да не си навлечете проблеми.

Рак

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

Лъв

Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Лъв. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Днес просто е такъв ден.

Дева

В днешния ден никой няма да Ви закача за нищо, така че може да се угодите в това, което най-много харесвате. Естествено, после ще Ви се наложи да наваксвате, но не се отчайвайте. Ще се справите с цялата ситуация на добро ниво.

Везни

Четвъртък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Няма да сте настроение за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор? Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Скорпион

През днешния ден ще отбележите началото на празничен период за Вас. Недейте се отпуска много – може да Ви изиграе лоша шега. Добре свършената работа от последните дни ще Ви даде сериозно предимство пред останалите. Възползвайте се максимално.

Стрелец

В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта.

Козирог

Днес се подгответе за нови впечатления, кажете „да“ на всички нови възможности. Не се страхувайте да загубите нещо, ще получите много повече. Благоприятно е за покупки, които са планирани отдавна. В късния следобед и вечерта избягвайте всякакво натоварване.

Водолей

Голям процент от Водолей са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате.

Риби

Четвъртък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе