Дневен хороскоп за 29 април 2022, петък

© Pixabay.com

Овен

Ще трябва да възстановите баланса във връзката си, защото в последно време сте загубили опората си. От Вас зависи да позволите на себе си и на партньора си да прекарате хубава вечер и да се чувствате добре заедно.

Телец

Днес е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете Ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Обърнете внимание на здравето си. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела.

Близнаци

Планирайте внимателно всяко свое движение и не бързайте, иначе ще се спънете. По този начин със сигурност ще постигнете всичките си цели. Трябва да станете малко по-гъвкави, когато става въпрос за любовния Ви живот, както и да бъдете по-оптимистични относно промените, които се случват сега.

Рак

Това е петък за избор на подаръци за най-близките Ви хора. Заложете на емоцията и чувствата, вложени в тях, а не на цената и външния вид. Всички ще се зарадват на милия жест от Ваша страна и ще го оценят. Все пак, Вие знаете, че държите на тях.

Лъв

Ако сърцето ви е другаде, бъдете искрени към човека, който открито споделя чувствата си към вас. Голяма част от Лъв днес са склонни да рискуват през днешния ден в някакво направление. Сега подобна стъпка не е оправдана, защото няма да осъществите целта си, а следствието от неуспелия опит – в най-добрия случай ще са силни ядове. По-тежките ситуации не бива дори и словесно да се споменават. Не позволявайте на дребните битови проблеми да ангажират вниманието Ви. Днешния ден е за Вас, за удовлетворяване на вашите собствени нужди и желания. Оценявайте правилно всичко, което става около Вас.

Дева

Днес ще е добре да приключите със започнати по-рано ангажименти. Дева са доста напрегнати от изминалата седмица и без съмнение повечето от зодията ще отдъхват през този ден. При някои може и да не се получи, тъй като ще трябва да проведат делови контакти. Неприятното в случая е, че не са изключени нерви при осъществяването на намеренията.

Везни

Плановете Ви днес ще се объркат тотално. Погледнете от към веселата страна на нещата – така няма да Ви е скучно и следващият път си оставяйте резервен вариант. В крайна сметка ще се нагодите по правилния начин. Петък ще завърши добре.

Скорпион

В личния живот е възможна хармония и равновесие. Голяма е вероятността да срещнете стари приятели. Днес отношенията с роднините трябва да се подобрят. Действията на представителите на зодия Скорпион могат да придобият конкретност и целенасоченост. Денят е благоприятен за творческа дейност. В най-близко време не трябва да се надявате на каквито и да са парични постъпления.

Стрелец

През втората половина на деня е възможно втренчване във Вас от страна на началството, което да се изрази само в допълнително натоварване със срочна и отговорна работа. Възможни са необосновани подозрения и мърморене. Ситуацията може да излезе извън контрола Ви и да не се почувствате в свои води. Постарайте се да се задоволявате с наличното и да не искате нещо повече.

Козирог

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът Ви. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Благодатен и плодоносен, петък предоставя на Козирог значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Водолей

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолей, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Бъдете внимателни в действията си.

Риби

Засилена подсъзнателна дейност и интуиция. Благополучието, самочувствието и здравето Ви ще зависят от дреболии, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Денят благоприятства кратките пътувания и усвояване на всякакви знания.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе