Дневен хороскоп за 12 май 2022, четвъртък

Овен

Тази сутрин усмивката Ви може да бъде заразителна и добър пример. Не спестявайте тези неща на останалите. Но днес не очаквайте всички да са на Вашето мнение. Помислете колко би било скучно и еднообразно, ако всички мислят еднакво.

Телец

Днес ще Ви зарадва с добра новина, свързана със семейството Ви. Очаква Ви отпадане на голяма грижа. Празнувайте свободата си. Скоро обаче ще си възвърнете фокуса и ще продължите напред. Тези настроения са само временни. Съвсем скоро всичко това ще отмине.

Близнаци

През този ден съкратете до минимум безплодното общуване. Внимавайте при изпращането на съобщения. Проверявайте добре адреса на получателя, тъй като са възможни грешки. Може би някой около Вас ще се опита да Ви окаже натиск, опитвайки се да Ви вменява чувство за вина.

Рак

Днес внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите бързо. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги.

Лъв

В чудесно състояние на духа са повечето от Лъв през днешния ден. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за поддържане на отношения с хора в чужбина. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Възможно е да дадете пари на свои близки. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Дева

Ще работите по приключване на текуща задача, показвайки нови умения или вслушвайки се в нечие предложение. Дева са доста напрегнати през този ден, а мнозина се опитват да се освободят от негативните си усещания, като влизат в противоречия с околните или открито се заяждат. Това е много рисковано, защото е почти сигурно, че ще поставите края на добрите взаимоотношения с някои от околните.

Везни

Работите върху интересни идеи, които можете да споделите със съмишлениците си. Четвъртък е хубав и спокоен ден за Везни. Някои ще поемат на път, други – ангажирани с бизнес ще се ориентират към контакти за провеждане на преговори, което всъщност е чудесна идея, тъй като ще направите успешен избор. За една друга група от бизнесмените ще започнат промени от делово естество.

Скорпион

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

Стрелец

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата Ви. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Козирог

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Водолей

Четвъртък полага началото на важен етап за Водолей, през който Ви предстоят промени. Положителни са и нямат нищо общо с ядовете, които ще възникнат днес във взаимоотношенията Ви с някого. Другото много хубаво събитие за този ден е, че ще се освободите от притеснителни личности.

Риби

В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе