Дневен хороскоп за 28 май 2022, събота

Овен

Дори и да не се впечатлявате от много неща, днес може да имате неприятната изненада да видите, че спокойната Ви природа може лесно да бъде разклатена от едното нищо. Разговорите лесно могат да преминат в спорове без резултат.

Телец

Събота ще внесе известно вълнение сред Телец. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Уместно ще е в днешния ден да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Намерете начин да се отпуснете.

Близнаци

Събота е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Рак

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В събота се движете повече и планирайте срещи. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Лъв

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Голяма част от Вас ще изберат да прекаратднешния ден извън дома си, търсейки разнообразие.

Дева

Може да има очевидно противоречие между това, което искате сега и това, което близките Ви искат. Необходимо е да се постигне общо решение, но някой трябва да го предложи все пак, за да започне диалог. Бъдете склонни към компромиси.

Везни

Тази събота финансови затруднения могат да Ви накарат да се обърнете към приятели за помощ. Днес избягвайте да се занимавате с по-сложни задачи. Това, за което трябва да внимавате, е да не взимате рисковани заеми. Знаете, че можете да се справите и сами. Повярвайте си.

Скорпион

Моментът е добър, както по отношение на ситуацията в дома Ви, така и в бизнес план. днес е хубав ден за Вас, макар че няма да Ви се занимава с досадни неща, но Вие и на това ще му намерите колая. Рисков ден за партньорските Ви взаимоотношения. Творческият Ви потенциал е силен и сте привлекателни във всякакъв аспект, както външно, така и духовно. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Стрелец

Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Стрелец , но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Близките също желаят да им отделите от времето си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Козирог

Това е събота за работа в екип. Да, Вие може да свършите всичко сами, но не и днес. С верни помощници ще си спестите много време, а и ще Ви е по-весело. Доверете се на другите, за да достигнете още по-големи висоти. Ще се издигнете в очите на другите.

Водолей

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолей, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Риби

Проблемите и изискванията се трупат напоследък и сега тепърва ще надделеят. Това не е моментът да се отварят нови фронтове. Ако го направите, със сигурност ще загубите напълно контрол над нещата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе