Дневен хороскоп за 5 август 2022, петък

© Pixabay.com

Овен

Петък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Работата на партньорски начала днес определено няма да Ви се отдава. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Телец

Дошло е времето за заслужено възнаграждение и повече грижи за себе си. Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение). Доверете се на късмета си и не му пречете, заради трети фактори или натрапчиви мисли. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Дните са динамични, преобладава рутината и задачи, които не търпят отлагане, но са съществени за просперитета Ви.

Близнаци

Избягвайте да пътувате по работа или с друга важна задача, защото ще възникнат различни неочаквани спънки и нови обстоятелства, за които няма да сте подготвени. Може да използвате този ден за лечение, терапия, зъболекарски или козметични процедури и др. Денят ще бъде от тези, които носят късмет на всеки, но не всеки ще има очи и сърце да ги види. Младите жени да избягват конфликти и прояви на ревност, не сте готови за последствията.

Рак

Днес заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнес занимания. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от Ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си.

Лъв

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Дева

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът Ви. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Благодатен и плодоносен, петък предоставя на Дева значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Везни

Днес финансовото Ви състояние ще е нестабилно. Дръжте се в правия път. Добрите идеи днес ще бъдат не само Ваша заслуга и трябва да признаете постиженията и на околните. Добрата дума от Вашата уста има особена стойност, така че не се въздържайте да я изкажете.

Скорпион

Този петък най-добре не предприемайте рискове. Днес рисковете не са оправдани. Въздържайте се от сериозни покупки, особено на електроника. В края на деня ще се почувствате по-добре. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите.

Стрелец

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Голяма част от Вас ще изберат да прекаратднешния ден извън дома си, търсейки разнообразие.

Козирог

Сферата на личния Ви живот днес може да се характеризира с крайно противоречиви тенденции, подобни на неустойчивите черти на дъгата, която прелива във всички цветове, призрачна, прозрачна, лека и готова да изчезне дори от лекия повей на вятъра. Звездите Ви съветват да не се страхувате да мечтаете и да експериментирате. Задава се парична криза.

Водолей

Благоприятен ден, който ще премине под знака на милосърдието, любовта и прошката. Звездите Ви съветват да прекарате повече време навън, тъй като именно там може да срещнете своята съдба под една или друга форма.

Риби

Днешният ден ще е силно активен. Не са изключени проблеми, свързани с Вашата работа. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Петък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с Вас. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе