Дневен хороскоп за 29 август 2022, понеделник

Овен

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. Този понеделник внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения.

Телец

Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Идеален ден за разрешаване на спешни финансови проблеми. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Близнаци

През този ден ще бъдете в център на вниманието, няма как. В този ден е полезно да сте малко по-мълчаливи. Няма да може да го избегнете, за това използвайте момента максимално изгодно за Вас. Все пак, радвайте се на вниманието, което Ви дават днес.

Рак

Моментът не е подходящ за сключване на сделки или за подписване на договори, добре би било да оставите за по-нататък важните разговори. На вашето работното място се чувствате в стихията си. Днес вършете домашни дела, отдайте се на творчески занимания. Отношенията ви с близък човек са обтегнати, за което вина имате и Вие. Опитайте се да разберете неговата гледна точка. Мислете логично и действайте разумно.

Лъв

В отношенията с противоположния пол е важна предпазливостта. Направете първата крачка към помирението и по този начин придвижете нещата от мъртвата точка. Възможно е, благодарение на вродената ви дипломатичност, да съумеете да се ориентирате с създалата се ситуация на прехода на дейността на нова спирала на развитието й. По-добре е да работите сами и в този случай можете да печелите по неочаквани начини.

Дева

През този ден ще трябва да положите много усилия, за да поддържате настроението си. Всеки опит в тази насока си заслужава. Ще Ви се наложи да проявите повече търпение. Способността Ви да чакате сега ще е най-големият Ви приятел.

Везни

Днес някои от Вас може да пътувате зад граница. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Избягвайте рискови операции с пари. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности.

Скорпион

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В понеделник се движете повече и планирайте срещи. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Стрелец

Днес Вашето самолюбие може да Ви накара да се държите малко егоистично, което може да отблъсне от Вас хората. Внимавайте какво казвате, защото думите Ви могат да бъдат изтълкувани погрешно.

Козирог

Понеделник ще сблъска много от Вас с нови преживявания. Бъдете активни в спорта. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Ако е възможно, отложете присъствието си на работното място.

Водолей

Понеделник не е еднозначен ден за Водолей. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Риби

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Харчите пари за лични неща. Не прекалявайте с похапването. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Днес просто е такъв ден.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе