Дневен хороскоп за 30 август 2022, вторник

© Pixabay.com

Овен

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овен. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Телец

Вторник ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.

Близнаци

През този ден съкратете до минимум безплодното общуване. Внимавайте при изпращането на съобщения. Проверявайте добре адреса на получателя, тъй като са възможни грешки. Може би някой около Вас ще се опита да Ви окаже натиск, опитвайки се да Ви вменява чувство за вина.

Рак

Голям процент от представителите на зодия Рак са подвластни на отлично настроение днес. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си днес. Ярки любовни постижения. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари.

Лъв

Днес някои неща ще зависят от самите Вас. Не търсете съвети от вън, Вие и сами знаете какво трябва да се направи. Не стигайте до крайности – от желанието да угодите на всички до налагането им на всякакви ограничения.

Дева

Депресия на психо-емоционалната сфера, склонност към депресивно-маниакални състояния. Уязвимост на нервната и сърдечно-съдовата система. Избягвайте настинки, умора и напрежение на очите. Необходимо е повишено внимание при спортуване. Възможни фрактури и други наранявания на краката.

Везни

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везни. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Скорпион

Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет, е да не рискуват излишно днес. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Това дори е наложително. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно.

Стрелец

Днешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време.

Козирог

Имате достатъчно лични ангажименти. Вторник се оказва твърде динамичен за представителите на Козирог. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Мнозина са притиснати от неудачи в службата и бизнеса, но сега не е добро време да се заемате с отстраняването им.

Водолей

В вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Грижете се добре за здравето си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Риби

Този вторник ще може да откриете много лесен начин за справяне с проблем, който дълго време Ви е мъчил. Не се поддавайте на емоциите. Необходимо е да се избягват спорове, да не се засягат чувствата на другите хора. В крайна сметка, всичко ще приключи в най-добрия вариант за Вас.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе