Дневен хороскоп за 21 септември 2022, сряда

Овен

През този ден може да станете свидетел на неприятна ситуация с участието на Ваш близък. Не съдете хората, но и имайте едно наум от чутото и видяното. Не взимайте при сърце всички неща, които се случват около Вас. Не се натоварвайте излишно.

Телец

Пригответе се да се изправите днес пред някои трудни ситуации. Ще трябва да сте готови да се справите с всичко, което възникне и особено с напрежението и объркването. Това е добър ден за решаване на проблеми в любовния Ви живот.

Близнаци

През този ден ще бъдете зарадвани от близките си. Насладете се на момента и им благодарете за всичко през изминалата година. Емоциите Ви са интензивни, въображението работи на пълни обороти. Отвътре Ви се надига чувството на неудовлетвореност, но не можете точно да го конкретизирате.

Рак

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от Ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Ще Ви изненада новост от делово естество. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Лъв

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Сряда е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Дева

Днес някои от Вас може да пътувате зад граница. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Избягвайте рискови операции с пари. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности.

Везни

Сряда ще сблъска много от представителите на везни с нови преживявания. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Ще имате удовлетворяващи и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Скорпион

Преценявайте обещанията си. Залагайте само на онова, което можете да направите самостоятелно. Разрешаването на проблем в професионален план ви открива много нови възможности. Не се отказвайте от начинанията. Въоръжете се с търпение, за да избегнете грешките на вашето работно място. Ако се занимавате с търговия и внасяте стоки от чужбина, бъдете коректни с документите, за да избегнете проблемите.

Стрелец

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Днес е подходящо за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Ангажирани сте с парични въпроси.

Козирог

Днес Вашето самолюбие може да Ви накара да се държите малко егоистично, което може да отблъсне от Вас хората. Внимавайте какво казвате, защото думите Ви могат да бъдат изтълкувани погрешно.

Водолей

През този ден потиснете желанието си да купите всичко, което Ви попадне пред очите. Най-добре не излизайте от вкъщи или, ако се налага, не взимайте голяма сума пари със себе си. По-късно ще разберете, че е било за добро. В края на деня ще Ви зарадват с положителна новина.

Риби

Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Обвързаните имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе