Дневен хороскоп за 30 март 2023, четвъртък

© Pixabay.com

Овен

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето Ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. В интимния живот емоциите са смесени.

Телец

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Важен ден за печалба. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Все пак работата Ви върви днес, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днес просто е такъв ден.

Близнаци

Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Четвъртък ще е доста неприятен ден за голяма част от представителите на зодия Близнаци. Чувството за неудобство ще Ви преследва през целия ден, съчетано с пречки, които постоянно ще възникват пред Вас и ще засилват негодуванието Ви. Най-внимателни следва да бъдете във взаимоотношенията си с близките.

Рак

Очакванията на много хора са свързани с Вас, за това се погрижете за формата си. Мнозина от Рак са недоволни от нещо, което ги потиска и ги прави доста нервни. Реакциите на едни от Вас са неочаквано остри, а други демонстрират подчертана двойственост и не желаят да се съобразяват с нищо. Балансирайте състоянието си и намерете необходимото равновесие.

Лъв

Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъв, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Дева

През този ден пуснете спокойствието в дома си. Това е най-голямата сила и предимство. Многото работата и задължения, може да Ви оставят чувството, че сякаш Ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергия прави трудно изпълнението на всяка една от задачите Ви.

Везни

Интуицията Ви подсказва върху какво трябва да се съсредоточите и какво е по-добре да отложите за по-късно. Следобед е прекрасно време за неформална комуникация, среща с приятели, забавна компания.

Скорпион

Четвъртък ще е доста активен и динамичен, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате физически и емоционално. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Днес ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек.

Стрелец

Търпението е това, от което ще имате най-много нужда днес. Опитайте се да си припомните други ситуации, в които сте успели да проявите от това положително качество и сте спечелили. Търпението ще Ви се отблагодари с положителни емоции в края на деня.

Козирог

Ще Ви бъде трудно да се справите с възникналите проблеми и ще трябва да отделите значително време и усилия, за да ги разрешите. Имате способността да намирате решения на всички проблеми, пред които сте изправени.

Водолей

Забравете за прибързаността при взимането на решения – обстоятелствата може да се променят всеки момент. Не бъдете прекомерно самонадеяни. Съобразявайте се с интересите на другите. Не се нагърбвайте с непосилен товар от задължения. Лъжливата увереност в погрешността на мнението на околните и егоцентризмът могат да доведат до финансови загуби или голям скандал.

Риби

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Риби. Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията Ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напрегнатата небесна конфигурация в четвъртък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе