Дневен хороскоп за 9 май 2023, вторник

Овен

В чудесно състояние на духа са повечето от през днешния ден. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Намерете начин да се отпуснете.

Телец

Проблемите и изискванията се трупат напоследък и сега тепърва ще надделеят. Това не е моментът да се отварят нови фронтове. Ако го направите, със сигурност ще загубите напълно контрол над нещата.

Близнаци

Денят ще е успешен за реализация на лични и делови цели, а значителната характеристика на този ден е, че отбелязва началото на етап за мощни помени, които ще продължат до началото на следващия месец. Предстои ярко раздвижване в обществените среди, съчетано с наситени противоречия.

Рак

Не допускайте влиянието на странични хора в личните Ви дела. Не са изключени неочаквани обрати в съдбата, които да поискат коригиране на плановете или преразглеждане на отношенията с близките Ви. Не си заслужава да сменяте вида на дейност или работата си, даденият период не благоприятства за това. Самонадеяността може да доведе до сериозни материални загуби за Вас.

Лъв

Проявете сдържаност и такт. Това особено се отнася за жените. Трябва достойно да изживеете тъмния период от живота си. Увереността в себе си, лекотата и непринудеността в общуването Ви помагат да подобрите отношенията си с началството или хората, от които зависите. Съществува вероятността от непредвидени разходи и загуби.

Дева

Ще трябва да възстановите баланса във връзката си, защото в последно време сте загубили опората си. От Вас зависи да позволите на себе си и на партньора си да прекарате хубава вечер и да се чувствате добре заедно.

Везни

Изненадите днес няма да Ви разочароват, въпреки че е възможно да Ви сварят неподготвени. В такъв стил трябва да действате през следващите три месеца. Склонни сте да подлагате всичко на съмнение и да обсъждате твърде ентусиазирано чужди грешки. Причините в много случаи са лични противоречия, които ще преминат доста остро. Деловите разговори са успешни, ако ги проведете в днешния ден.

Скорпион

Оптимизмът Ви е оправдан. Виждате възможности там, където другите сякаш не ги забелязват. Възползвайки се от покровителството на звездите ще можете да постигнете много. Някои събития се развиват с бързо темпо.

Стрелец

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. Този вторник внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения.

Козирог

Съвместяването на работа с удоволствие е Ваша запазена марка. Резултатът и от двете дейности ще бъде повече от добър, така че заслужавате допълнителен подарък. В края на деня се поглезете с някоя покупка или нестандартна вечеря.

Водолей

Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички , но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Риби

Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите – не го изпускайте. При някои от Вас тази яснота може да доведе и до положителни промени в някаква област от живота, но не е задължително да стане така. Възможни са успехи, за които не сте си мечтали преди.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе