Дневен хороскоп за 11 май 2023, четвъртък

хороскоп

Овен

Маските падат, виждате някого в истинската му светлина, но и Вас може да разкрият и ощетят. Четвъртък ще бъде доста натоварен делови ден. Ще трябва да се справите с куп ангажименти – затова действайте още от сутринта, защото няма кой друг да го свърши вместо Вас. Телците следва да са внимателни през днешния ден и да не влизат в никакви конфликти. Отделете специално внимание на хората, които обичате. Разпределете ангажиментите си равномерно.

Телец

Маските падат, виждате някого в истинската му светлина, но и Вас може да разкрият и ощетят. Четвъртък ще бъде доста натоварен делови ден. Ще трябва да се справите с куп ангажименти – затова действайте още от сутринта, защото няма кой друг да го свърши вместо Вас. Телците следва да са внимателни през днешния ден и да не влизат в никакви конфликти. Отделете специално внимание на хората, които обичате. Разпределете ангажиментите си равномерно.

Близнаци

За тези, които живеят в света на „мечтите“, са възможни тежки разочарования. Днес проявете дипломатичните си способности и умението да намирате общ език с различни хора. Трябва да запазите репутацията си. Творческите хора трябва максимално да проявят своите способности и да посветят деня на труд. Талантът и тяхната работоспособност са оценени по достойнство. Възможна е помощ и поддръжка от страна на меценати.

Рак

Днес сте с променливо настроение. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши.

Лъв

Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас. Не допускайте колебанията да забавят работата Ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.

Дева

Четвъртък ще е благоприятен ден за , но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Като цяло работата Ви днес ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на днешния ден. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Везни

На пръв поглед нещата могат да Ви се струват стабилни, но въпреки това сте обзети от чувство на вътрешно напрежение. Интересът Ви към тайната страна на живота ви позволява да осъзнаете наличието на друга, скрита от всеобщия поглед реалност. Вие имате шанса ясно да видите собствените си проблеми и комплекси натрупвани през годините и да се справите с тях.

Скорпион

Поради кавги с човек от близкото обкръжение, изпълнени с остри противоречия и дори с хули, четвъртък ще е много нервен ден за доста представители на зодия . Денят обаче определено ще е успешен и благоприятен за ангажираните с делова дейност. Дори в това отношение ще разполагате със значителен късмет.

Стрелец

Трябва да покажете екипен дух на работа днес. Това е единственият начин да избегнете всякакви проблеми и разногласия с колегите. Трябва да избягвате да поемате финансови рискове в момента.

Козирог

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Доверявайте се повече на интуицията си. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всекиго, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси.

Водолей

През този ден може да станете свидетел на неприятна ситуация с участието на Ваш близък. Не съдете хората, но и имайте едно наум от чутото и видяното. Не взимайте при сърце всички неща, които се случват около Вас. Не се натоварвайте излишно.

Риби

Колкото и да ни се иска, не може да избегнем някои ситуации. Погледнете нещата от положителната им страна – така още едно задължение ще остане зад гърба Ви. Бъдете положителни. В края на деня ще се радостни и спокойни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе