Играта „Петък с Yettel” крие отстъпки до 20% през юни

Нови атрактивни изненади очакват всички участници в традиционната петъчна игра в мобилното приложение на Yettel. До края на месеца с „Петък с Yettel“ потребителите могат да грабнат промокодове за намаления до 20% за смарт часовници, безжични слушалки и прахосмукачка-робот, както и безплатни MB интернет. Сред изненадите са скрити и партньорските оферти от Top Rent A Car, Booking, верига хотели „Шарлопов“, Praktis и Escreo. В „Петък с Yettel“ могат да се включат всички клиенти на мобилното приложение на оператора, като открият специалния банер на началния екран и изтрият дигиталната скреч карта.

През юни потребителите могат да получат 20% отстъпка за един от най-желаните уреди за дома – прахосмукачката XIAOMI Robot Vacuum S10, която е незаменим помощник в почистването с 4000Pa мощен смукателен вентилатор, функция за картографиране и вграден сензор за избягване на препятствия. Намаление от 20% участниците в „Петък с Yettel“ могат да открият и за смарт часовника със стилно метално покритие XIAOMI Redmi Watch 3, чиято батерия издържа цели 12 дни, както и за прозрачните безжични слушалки с безкомпромисен звук и технология Clear Voice – Nothing Ear (stick). Сред скритите изненади в приложението на телекома са и 15% отстъпка за смарт часовниците XIAOMI Watch S1 Pro и SAMSUNG Galaxy Watch5 44mm LTE – идеалният аксесоар за всеки, който иска да следи здравните си показатели и да бъде активен през всеки сезон.

През топлите месеци пътуванията и почивките са особено желани, а с намаленията в „Петък с Yettel” са и по-достъпни. В играта могат да бъдат открити отстъпки от 20% за резервация на даващия безгранична свобода кабриолет VW T-Roc Cabrio от Top rent a car, 4% кешбек при използването на платформата Booking или отстъпка от 11% за резервация в привлекателните хотели от веригата „Шарлопов“. Късметът на участниците може да им донесе и 15% намаление от строителния хипермаркет Praktis и 100 лева отстъпка при поръчка над 290 лв. за всички артикули на боите Escreo.

Потребителите на мобилното приложение на Yettel могат да участват в играта всеки петък еднократно, а спечеленият промокод може да бъде подарен и на друг абонат в мрежата на оператора.

Повече за информация за играта и нейните условия можете да откриете на тук.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе