Дневен хороскоп за 31 юли 2023, понеделник

Овен

Този понеделник най-доброто за Вас ще бъде да слушате собственото си сърце и няма да сгрешите. Нормално е да се разделите с някои неща от досегашния си живот, но това е неизбежно. Време е да го проумеете и да се отървете от меланхолията.

Телец

Представителите на зодия изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти еднакъв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи Ви теми, за да не си навредите.

Близнаци

С нещата, които сте планирали за днес, лесно и бързо ще се справите. Добре е да избягвате споровете и проявата на силни емоции. Също така денят е подходящ за кратко пътуване и разходка със семейството.

Рак

През този ден пуснете спокойствието в дома си. Това е най-голямата сила и предимство. Многото работата и задължения, може да Ви оставят чувството, че сякаш Ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергия прави трудно изпълнението на всяка една от задачите Ви.

Лъв

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата Ви. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Дева

Днес може да чувствате повишено безпокойство, угнетено настроение. Нервната и дихателната система са уязвими. Избягвайте животински храни и алкохол. Бягането и колоезденето са полезни. Пазете се от студа, обличайте се съобразно времето. Възможни заболявания на дихателната система, обостряне на обменните процеси.

Везни

Уредете си днес нещо като празник на душата, обръщайки се с цялото си същество към красивото, независимо дали е природа или шедьоври на изкуството. Ще бъде осигурен прилив на сила и жизнеността ще се увеличи.

Скорпион

Днес денят обещава изпълнението на желания, за които дори сте забравили. Това може да Ви потопи в меланхолия. Не ѝ отделяйте прекалено много време. Ще се въздържите от спонтанни покупки и скоро ще разберете, че е имало защо.

Стрелец

Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Голяма част от са завладени от мисълта за материални загуби. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Бъдете деликатни, но твърди.

Козирог

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от Ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Ще Ви изненада новост от делово естество. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Водолей

Време е да поемете юздите и да пристъпите към вземане на отговорни решения. Не разчитайте на нечия подкрепа в делата си. Ако сте се заели с почистване на дома, гледайте да не се преуморявате. Днес може да потърсите и да се срещнете със стари приятели.

Риби

В отношенията с противоположния пол е важна предпазливостта. Направете първата крачка към помирението и по този начин придвижете нещата от мъртвата точка. Възможно е, благодарение на вродената ви дипломатичност, да съумеете да се ориентирате с създалата се ситуация на прехода на дейността на нова спирала на развитието й. По-добре е да работите сами и в този случай можете да печелите по неочаквани начини.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе