Дневен хороскоп за 4 август 2023, петък

Овен

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Доверявайте се повече на интуицията си. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всекиго, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси.

Телец

При проявяването на романтичните си чувства трябва да бъдете предпазливи, дори малко сурови и пресметливи – това Ви позволява по-добре да разгледате предмета на своето внимание и да се предпазите от възможните неприятности в отношенията. Може да Ви се наложи да направите неприятен избор между гордостта и необходимостта да направите компромис.

Близнаци

През втората половина на деня е възможно втренчване във Вас от страна на началството, което да се изрази само в допълнително натоварване със срочна и отговорна работа. Възможни са необосновани подозрения и мърморене. Ситуацията може да излезе извън контрола Ви и да не се почувствате в свои води. Постарайте се да се задоволявате с наличното и да не искате нещо повече.

Рак

През този ден не взимайте важни решения и давайте точни и ясни отговори. „Да“ и „Не“ рядко биват използвани в живота, така че не се чувствайте виновни, а действайте инициативно. Не се сърдете на дразнителите. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.

Лъв

Всяка промяна от днешния ден ще е за добро. Направете така, че това да е по Ваша инициатива. Например, може да отидете до фризьорския салон и да промените нещо в прическата си. В края на деня обезателно ще се почувствате по-добре.

Дева

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето Ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. В интимния живот емоциите са смесени.

Везни

Днес просто не сте в настроение да правите нищо. Трябва да възвърнете самоувереността и оптимизма си, в противен случай всичко, което ще постигнете, ще бъде напразно. Наистина трябва да се отпуснете малко.

Скорпион

Пренебрегването на собствените слабости може да стане причина за много неприятности, дори за болести. Не се опитвайте да пришпорвате събитията или да промените обичайния си начин на живот. Денят е благоприятен за открития и самореализация. Всяко начинание, дори най-рискованото, носи в последствие успех. Възможна е малка печалба или изгодна покупка.

Стрелец

Петък ще внесе известно вълнение сред представителите на зодия . Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Козирог

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за . Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията Ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Водолей

Избягвайте да се занимавате с документи, обещания и излишните разговори. Сексуалните контакти изискват крайна предпазливост. Обърнете внимание на своето здраве или на здравето на свой близък.

Риби

Този петък не пропускайте шансове си за развитие в служебно отношение, но и тогава ще трябва да намалите настъпателността си. Действайте мъдро и покажете, че да може да отговаряте за постъпките си. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе