Дневен хороскоп за 18 август 2023, петък

Овен

През този ден има опасност от малки битови травми, като прищипване на пръст или рязка среща с ръба на масата. Събудете се добре преди да станете от леглото. Започнете деня с усмивка. Денят ще е позитивен. Вечерта ще е спокойна в домашна обстановка.

Телец

Не се колебайте да разчиствате сметки с хора, с които няма какво да си кажете. След време ситуацията ще е абсюлотно същата. Звездите Ви съветват да бъдете разумни и да не вземате решения под влиянието на момента, колкото и благоприятни да изглеждат условията. Останете практични, тогава няма да е трудно да следвате правилния курс.

Близнаци

Голям процент от са подвластни на отлично настроение днес, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси.

Рак

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Трудности, възникнали неочаквано на пътя Ви, пречат на работата Ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Лъв

В сексуалната сфера Ви очакват разочарования. Представителите на зодия не трябва да правят компромис със съвестта си, тъй като могат да загубят верни приятели. Вероятни са проблеми в професионалната сфера, които се наслагват един върху друг. Възможно е, по независещи от Вас причини, да изпуснете изгодна поръчка.

Дева

Ще се заемете с промените, които се налага да правите на работното място или в друга интересуваща ви сфера. Този ден се оказва крайно неудобен за всякакъв вид финансови ангажименти. Застрашени сте от измама, освен че при по-значителни операции в бизнеса или търговията, може да възникват всякакви проблеми. Въобще става въпрос за изключително неблагоприятни и утежнени влияния.

Везни

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Изясняват се нещата и в любовта. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството Ви. Бъдете внимателни в действията си.

Скорпион

Планирайте внимателно всяко свое движение и не бързайте, иначе ще се спънете. По този начин със сигурност ще постигнете всичките си цели. Трябва да станете малко по-гъвкави, когато става въпрос за любовния Ви живот, както и да бъдете по-оптимистични относно промените, които се случват сега.

Стрелец

В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата Ви. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Козирог

Днес може нетипично за Вас да изберете да се изолирате от външния свят. Вероятно се чувствате уморени. Всичко е наред. Всеки има нужда от малко самота от време на време. Оптимизирайте мислите и действията си.

Водолей

Петък не е еднозначен ден за . Днешният ден ще е печеливш. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите.

Риби

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе