Дневен хороскоп за 9 октомври 2023, понеделник

Овен

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Доверявайте се повече на интуицията си. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всекиго, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси.

Телец

През този ден погледнете с повече кураж към бъдещето. Щом сте изпълнени с чисти помисли, няма как да сгрешите. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации днес и в близките дни. Вечерта си починете.

Близнаци

Ще Ви бъде трудно да се справите с възникналите проблеми и ще трябва да отделите значително време и усилия, за да ги разрешите. Имате способността да намирате решения на всички проблеми, пред които сте изправени.

Рак

В този ден ще е особено важна емоционалната подкрепа от близките. Опитайте се да се видите с човек, на когото да поверите всичките си тревоги и тревоги. Откровеният разговор ще ви помогне да възстановите спокойствието.

Лъв

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Понеделник е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Дева

Ако сте по-сдържани и по-търпеливи в подхода към целите си, няма да се разминете с възможностите за сполука, които Ви предоставя този ден, но със сигурност ще се спестите доста изхабяването на голямо количество нерви. Овладейте емоционалността си и се облегнете на качествата си.

Везни

Понеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то днес ще си го получите даже с бонус. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството.

Скорпион

В този ден можете да местите планини, ако искате. Достатъчно е да вземете решение за цел и да съберете сили в точното време и ще постигнете резултати, за които представителите на други знаци могат само да мечтаят. Възможни са интересни бизнес предложения, начало на ползотворно сътрудничество, благодарение на което доходите ви ще се увеличат значително в близко бъдеще.

Стрелец

Чувство на неудовлетвореност, немотивирани или нощни страхове, безпочвена тревожност. Изключете употребата на алкохолни напитки, психотропни средства, наркотични и хипнотични вещества. Неблагоприятно време за посещение при лекар и за диагностика. Възможни са простудни заболявания и алергични реакции.

Козирог

Обърнете внимание на семейството си. За Вас не се препоръчват пътувания, контакти или работа с хора в чужбина, както и рисковани действия, свързани с бизнес или с финансови дейности.

Водолей

Днес ще е добре да приключите със започнати по-рано ангажименти. са доста напрегнати от изминалата седмица и без съмнение повечето от зодията ще отдъхват през този ден. При някои може и да не се получи, тъй като ще трябва да проведат делови контакти. Неприятното в случая е, че не са изключени нерви при осъществяването на намеренията.

Риби

Тези, които работят с деца, младежи и се занимават с изкуство, благотворителност и организация на развлечения, през този ден изпитват истинска наслада от работата си. В отношенията Ви с любимия човек е възможна хармония. Вероятно в семейния Ви живот настъпва забележително събитие. Заплашващите Ви финансови неприятности може и да Ви заобиколят.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе