Жена е с фрактура на носа след верижна катастрофа край село Варненци

Пътничка в лек автомобил е с фрактура след пътен инцидент с участието на три автомобила в община Омуртаг. Това информират от полицията.

На 31.10.2023 г. около 10,45 ч. на път II-48 (Котел-Омуртаг), на кръстовището за с. Веренци, правоспособен 64-годишен водач от русенското село Голямо Враново, управлявайки към Котел лек автомобил „Мерцедес“ с русенска регистрация, не е спазил необходимата дистанция от два спрели пред него на платното за движение за завиване наляво два леки автомобила.

В резултат той е блъснал с предната си част един от другите два автомобила – „Ауди“ със сливенска регистрация, управляван от 22-годишен правоспособен водач от гр. Котел. Впоследствие, той пък се е ударил в другия спрял за завиване наляво автомобил – „Опел Астра“ с търговищка регистрация, собственост и управляван от  32-годишна жена от с. Зелена Морава, община Омуртаг – правоспособен водач.

В резултат на пътния инцидент в МБАЛ-Търговище е откарана с фрактура на носа возила се на задната седалка на лекия автомобил „Мерцедес“ 61-годишна жена от с. Голямо Враново.

На водачите на моторните превозни средства са взети проби  по надлежния ред за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух, които са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе