Дневен хороскоп за 27 ноември 2023, понеделник

Овен

В сексуалната сфера Ви очакват разочарования. Представителите на зодия не трябва да правят компромис със съвестта си, тъй като могат да загубят верни приятели. Вероятни са проблеми в професионалната сфера, които се наслагват един върху друг. Възможно е, по независещи от Вас причини, да изпуснете изгодна поръчка.

Телец

[Тden] е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Бъдете дипломатични и тактични.

Близнаци

Това е понеделник за работа в екип. Да, Вие може да свършите всичко сами, но не и днес. С верни помощници ще си спестите много време, а и ще Ви е по-весело. Доверете се на другите, за да достигнете още по-големи висоти. Ще се издигнете в очите на другите.

Рак

Хубав, наситен с приятни моменти ден. Децата обаче може да изискват допълнително внимание и грижи, и да възникнат неочаквани задължения. Всичко обаче се преодолява лесно, основното е да не правите от мухата слон.

Лъв

Днес може да не сте в най-доброто си настроение, да бъдете много емоционални и да приемате много лично това, което другите Ви казват. Понякога другите може да не разберат колко стресирани се чувствате и да се опитват да Ви натоварят със собствените си нужди и проблеми.

Дева

Понеделник не е еднозначен ден за . Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Везни

Днес не се надпреварвайте със себе си. Отдавна сте задминали своите конкуренти. Сега настъпва време за релакс и почивка. Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите.

Скорпион

През този ден ще получите предложение за нова работа или развитие. Имате големи шансове за постигането на високи цели.

Стрелец

Понеделник не е еднозначен ден за . Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Не е желателно да взимате пари на заем. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Козирог

През този ден пуснете спокойствието в дома си. Това е най-голямата сила и предимство. Многото работата и задължения, може да Ви оставят чувството, че сякаш Ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергия прави трудно изпълнението на всяка една от задачите Ви.

Водолей

Моментът не е подходящ за сключване на сделки или за подписване на договори, добре би било да оставите за по-нататък важните разговори. На вашето работното място се чувствате в стихията си. Днес вършете домашни дела, отдайте се на творчески занимания. Отношенията ви с близък човек са обтегнати, за което вина имате и Вие. Опитайте се да разберете неговата гледна точка. Мислете логично и действайте разумно.

Риби

Оптимизмът Ви е оправдан. Виждате възможности там, където другите сякаш не ги забелязват. Възползвайки се от покровителството на звездите ще можете да постигнете много. Някои събития се развиват с бързо темпо.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе