Дневен хороскоп за 11 декември 2023, понеделник

Овен

Поели сте много неща и сте донякъде натоварени със задължения, но все пак ще успеете да се справите със ситуациите през този ден. Най-накрая се очертава епилогът на нещо. След дълго чакане усещате малка победа.

Телец

Днес не казвайте нищо, в което не сте напълно сигурни. При никакви обстоятелства не залагайте. Пазете парите и репутацията си.

Близнаци

Забравете за прибързаността при взимането на решения – обстоятелствата може да се променят всеки момент. Не бъдете прекомерно самонадеяни. Съобразявайте се с интересите на другите. Не се нагърбвайте с непосилен товар от задължения. Лъжливата увереност в погрешността на мнението на околните и егоцентризмът могат да доведат до финансови загуби или голям скандал.

Рак

Денят ще върви добре, ако не се дразните заради дреболии и се стараете да избягвате безполезни спорове. В работата много ще трябва да действат като миротворци, да предотвратяват конфликти, да разрешават различията и да възстановяват хармонията в деловите отношения. Всичко това е добро за вас, но много уморително; следобед ще има желание да си починете от всички, да останете сами със себе си.

Лъв

Този понеделник ще имате желание да се отпуснете. Какво пък, и Вие сте хора, така че смело раздавайте нареждания с крака на бюрото. Внимавайте да не прекалите – на някои хора това няма да се хареса. Вие държите положението в ръце.

Дева

Вие сте във Wашата стихия, но това не е непременно добро нещо, защото водите, в които решите да се къпете, може да са достатъчно мътни, така че да не виждате неща, които са очевидни за другите.

Везни

Вие сте активни и неспокойни, претоварени от противоречиви идеи и е трудно да решите какво да правите по-напред. Въздържайте се от дела, които изискват твърде много динамика. Не пилейте енергията си в различни посоки.

Скорпион

Търпението е това, от което ще имате най-много нужда днес. Опитайте се да си припомните други ситуации, в които сте успели да проявите от това положително качество и сте спечелили. Търпението ще Ви се отблагодари с положителни емоции в края на деня.

Стрелец

Призовани сте да поемете много нови задължения и отговорности, така че бъдете готови. Измислете план, за да можете да се справяте с нещата, както и когато възникнат. Не се колебайте да предприемате инициативи и винаги да имате доверие в себе си, в избора си и във Вашите способности.

Козирог

Този понеделник най-добре не предприемайте рискове. Днес рисковете не са оправдани. Въздържайте се от сериозни покупки, особено на електроника. В края на деня ще се почувствате по-добре. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите.

Водолей

Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Риби

През този ден нещата ще преминат относително добре. Любовните ви трепети ще внесат още повече свежест и цвят във връзката ви. Това е идеалният ден за решаване на проблеми и създаване на ново начало. Най-вероятно, днес ще прекарате денят в спокойствие и уют. Ще бъдете очарователни и адаптивни. И все пак бъдете внимателни, защото тази ваша чувствителност може да бъде наранена от груби аргументи и думи от страна на някои хора.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе