Празничен ден на площада в село Мировец: Музика, танци и вкусотии на 2-ри ноември

На 2-ри ноември 2024 г. от 12 часа площада в село Мировец ще се превърне в сцена на веселие и забавления. Местната общност организира празнично събитие, което обещава да събере хора от близо и далеч, за да се насладят на разнообразие от музикални изпълнения, танци и вкусни изкушения.

Програмата ще включва традиционни хора и ръченици, които ще накарат всички присъстващи да се включат в ритмите и да се забавляват. За любителите на вкусната храна ще бъдат предлагани скара и бира, а специално внимание ще бъде отделено и на палачинките – популярно лакомство, което не трябва да пропуснете.

Освен музикалната програма, организаторите подготвят и забавни игри, които ще внесат допълнителна емоция и ще предоставят възможности за веселие и състезания.

Празникът в село Мировец е отличен начин да се съберат приятели и семейства, да се насладите на приятната атмосфера и да отпразнувате местните традиции. Не пропускайте възможността да се присъедините към този вълнуващ ден на 2-ри ноември – заповядайте и се насладете на всички изненади, които сме ви подготвили!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе