Обществена поръчка за реконструкция на улици на територията на община Омуртаг

Община Омуртаг обявява обществена поръчка за реконструкция на улици на територията на общината, разделена на четири обособени позиции. Основната цел на проекта е подобряване на инфраструктурата в селата Долна Хубавка, Долно Новково, Плъстина и Презвитер Козма, като се осигурят по-добри условия за транспорт и комуникация за местното население.

Предмет на поръчката:
Реконструкция на улици на територията на община Омуртаг, включваща следните обособени позиции:

  1. Обособена позиция № 1: Реконструкция на улица „Мусала” от о.т. 20 до о.т. 35, с. Долна Хубавка, община Омуртаг. Проектът предвижда обновяване на пътната настилка, ремонт на тротоари и осигуряване на адекватно отводняване.
  2. Обособена позиция № 2: Реконструкция на улица „Никола Новков” от о.т. 24 до о.т. 3, с. Долно Новково, община Омуртаг. Тук ще се извършат дейности по укрепване на пътната основа, поставяне на нов асфалт и монтаж на нови пътни знаци.
  3. Обособена позиция № 3: Реконструкция на улица „Генерал Скобелев” от о.т. 84 до о.т. 93, с. Плъстина, община Омуртаг. Включва се обновяване на уличната настилка, ремонт на прилежащите съоръжения и подобрение на пешеходната инфраструктура.
  4. Обособена позиция № 4: Реконструкция на улица „Христо Ботев” от о.т. 93 до о.т. 102, с. Презвитер Козма, община Омуртаг. Проектът ще обхване подмяна на пътната настилка, ремонт на тротоари и подобрение на отводнителните системи.

Основни дейности:

  • Строително-монтажни работи: Изпълнение на всички необходими строително-монтажни работи, включително реконструкция на пътната настилка, тротоари и отводнителни системи, в съответствие с нормативните изисквания, изискванията на Възложителя и одобрения технически проект.
  • Екзекутивна документация: Изготвяне на екзекутивна документация и кадастрално заснемане на целия строеж. Данните ще бъдат предоставени на съответната служба по геодезия, картография и кадастър в съответствие с чл. 54а, ал. 2 от Закона за кадастъра и имотния регистър.
  • Предаване и приемане на обекта: Предаване на обекта и приемането му от Възложителя с акт Образец 15 по НАРЕДБА №3 от 31 юли 2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството.

Начин на възлагане:

Процедурата за възлагане на обществената поръчка ще се осъществи чрез открита процедура, която осигурява прозрачност и конкурентност в процеса на избор на изпълнител.
Прогнозна стойност (без ДДС):
Общата прогнозна стойност на поръчката е 537 464,56 лв.

Краен срок за получаване на оферти:
Крайният срок за подаване на оферти или заявления за участие е до 02.09.2024 г. Всички заинтересовани лица и фирми могат да подават своите предложения в определения срок, съгласно условията и изискванията на обществената поръчка.

Тази обществена поръчка е важна стъпка към подобряване на инфраструктурата на община Омуртаг, като цели да осигури по-качествени и безопасни условия за живот на местното население.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе