Дневен хороскоп за 2 март

© Pixabay.com

Овен

Понеделник ще сблъска много от представителите на Овен с нови преживявания. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днешният ден е подходящ за рутинна работа. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Телец

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. понеделник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Понеделник е успешен ден в значителна степен за Телците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък Вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Бъдете дипломатични и тактични.

Близнаци

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Не допускайте хора около Вас да пречат на работата Ви, предпочитайте да действате самостоятелно. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Парите няма да са Ви проблем. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Бъдете борбени.

Рак

Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Раците. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. В понеделник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Лъв

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Професионалната Ви, творческа и интелектуална работа през понеделник ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството Ви. Добре би било да се погрижите за здравето си. В днешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Дева

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Днес Девите доста трудно ще реализират деловите си цели, тъй като ще имат много други задачи. Освен това се налага да се осъществят и някои делови промени, с които най-вероятно ще се заемете незабавно. Последните ще са радикални за някои от зодията и ще решат неочаквано явил се проблем. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Везни

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Бъдете оптимисти.

Скорпион

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Днес Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Стрелец

Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас. Ваш близък ще поиска услуга, която може и да промени плановете Ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Ще сте в добро настроение, ако сте се справили с работата си. Бъдете дипломатични и тактични, Стрелци.

Козирог

Понеделник ще е доста успешнен ден за представителите на Козирог. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Понеделник е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Водолей

Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Водолей. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Понеделник е особено благоприятен и успешен за контакти. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Риби

Понеделник е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата Ви. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Важен делови разговор ще Ви даде възможност да прецените нивото на доверие към партньорите си. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Бъдете внимателни в действията си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе