Дневен хороскоп за 8 март

Овен

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Очаква Ви нова любов. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Професионална изразност, делови контакти, преговори за нови професионални ангажименти или за смяна на работата. Днес е по-добре да не пътувате.

Телец

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Днешният ден ще е благоприятен за работа и начало на важни дела. Не е разумно да вземате пари в заем. Днес дайте инициативата на другите.

Близнаци

Неделя отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, защото ще влошите отношенията си с околните. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Рак

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Лъв

Неделя ще сблъска много от представителите на Лъв с нови преживявания. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Днес  денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Обърнете внимание на семейството си. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Дева

Неделя може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата Ви. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Днес трябва да избягвате споровете.

Везни

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Отделете време за семейството си. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Скорпион

В неделя избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем, защото ще се отчете като загуба. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Бъдете дипломатични и тактични.

Стрелец

Неделя е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата… Но, ако съществува стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. С добра организация и в приповдигнато настроение днес ще отхвърлите повече работа. Объркани сте емоционално. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата Ви. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Козирог

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Днес е ден за домашни дела. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Днешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Водолей

В неделя за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. През неделя внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите Ви. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Риби

В неделя се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми, е необходимо да бъдете предпазливи. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе