Дневен хороскоп за 27 март

Овен

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Не давайте пари на заем, защото няма да Ви ги върнат. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Телец

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Днес Телците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Близнаци

Днес имате куп неща за вършене. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Ако е възможно, отложете присъствието си на работното си място. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Рак

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. В работата си прилагайте творчески подход. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Лъв

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Дева

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор? Днес просто е такъв ден.

Везни

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Днес всичко тръгва по вода.

Скорпион

В петък за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Наблегнете на почивката и на грижите за здравето си. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Добро време за обучение. Днес просто е такъв ден.

Стрелец

Петък ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Имате пари, не търсете повече. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Козирог

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Водолей

Петък ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.

Риби

Петък не е еднозначен ден за Рибите. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Завършете дълго отлагана работа. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе