Общинската почивна база в Балчик отваря през юли

Снимка: Община Търговище

Почивната база на Община Търговище в Балчик отваря за посещения на 4 юли. Смените са от по 5 и 10 дни, като последната приключва на 6 септември.

Цените са на база пълен пансион. За децата до 3 години почивката е безплатна. За тези от 3 до 14 години цената е 19 лв. на ден в първо тяло и 23,5 лв. за реновираните стаи във второ и трето тяло на станцията. За останалите цените са по 24 лв. на ден за нощувка в първо тяло и 28,5 лв. за престой във второ и трето тяло на базата.

Припомняме, че през 2017 г. започна поетапното обновяване на почивната станция, която е строена през 70-те години. Ремонтите се извършват от Общинското предприятие „Социални и охранителни дейности“. През тази година е подменена дограмата в столовата част на базата. През есента трябва да започне обновяването и на първия корпус. 100 000 лв. са заложени за целта в капиталовата програма на Общината за тази година.

Допълнително информация за смените и настаняването може да се получи на тел. 0601 6 86 62 в Община Търговище. Графикът е публикуван в уебсайта на администрацията.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе