Дневен хороскоп за 10 юли

Овен

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати.Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Телец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Не е желателно да взимате пари на заем. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Днес проведете консултации.

Близнаци

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Рак

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Като цяло работата Ви утре ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на утрешния ден. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Лъв

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Харчите пари за лични неща. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Дева

В чудесно състояние на духа са повечето от Девите през утрешния ден. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Петък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Девите. Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Везни

В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Парите придобиват друг смисъл за вас. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа.Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Скорпион

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Вашата активност ще окаже влияние върху работата Ви. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Стрелец

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. В интимния живот емоциите са смесени. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Козирог

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Петък е изненадваща с официална делова оферта от някого. По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Днес проведете консултации.

Водолей

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Риби

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе