Затварят пътища около с. Макариополско заради строежа на АМ „Хемус“

Поради строителството на АМ „Хемус“ в землището на с. Макариополско и изграждането на нов пътен възел с път III-5102 Мировец – Буховци се въвежда временна организация на движението.

В участъка между пътен възел на път I-4 Търговище – Белокопитово за с. Буховци и кръстовището на път III-5102 Мировец – Буховци за селата Макариополско и Буйново движението временно ще бъде прекъснато. Достъпът да селата Макариополско, Мировец и Буйново от страна на гр. Търговище ще бъде единствено по общински път TGV1171 /I-4,Търговище-п.к.Макариополско/-Алваново и от там по общински път TGV1173 /TGV2161,Макариополско-Твърдинци/-Буйново-/II-51/-Пресяк.

На път III-5102 Мировец – Буховци ще бъде изградено ново кръстовище с кръгово движение, като платната на магистралата ще преминават по естакада над него.

Движещите се по път I-4 за Шумен и Варна ще имат директна нова връзка с магистралата. Временната организация се въвежда от 28.07.2020 г. до въвеждането в експлоатация на кръговото кръстовище – около средата на м. ноември.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе