Профилактика е причината за проблема с телевизията на „Булсатком“

Наши читатели ни сигнализираха за проблем с телевизията на „Булсатком“, въпреки, че някои от абонатите все пак могат да гледат програмите на Българската национална телевизия, БиТиВи и Нова.

„Булсатком“ уведомява своите клиенти, че поради актуализация на софтуера на част от наличните приемници има вероятност от временно прекъсване на услугата. Извиняваме се за причиненото неудобство и Ви благодарим за търпението“, съобщават от компанията.

Към 16:00 ч. проблемите вече са отстранени щ.

Булсатком приключи с актуализацията на софтуера на оборудването си, което наложи временно прекъсване на доставката на телевизионните канали до част от клиентите на компанията. В рамките на няколко часа успешно бяха направени необходимите ъпдейти и всички услуги поетапно се възстановяват. Профилактиката, предвидена за късните часове на нощта, е продължила по-дълго от предварително заложеното.

Още сутринта Булсатком уведоми своите клиенти, че поради актуализация на софтуера има вероятност от временно прекъсване на услугата при част от наличните приемници, като предварително се извини за създалото се неудобство. Усилията на компанията са насочени към предоставяне на по-добро и качествено съдържание, като от началото на годината Булсатком инвестира в цялостно технологично обновление, с което да предостави на своите лоялни клиенти още по-добра услуга.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе